《10,000 BC》Facebook對戰遊戲!

假如你啲friend已厭倦咗你在 Facebook「poke」佢,或者扮 zombie「互 bite」,或者其他「time-killer」遊戲,或者你會對呢件「新貨」大感興趣!華納影片為宣傳明年3月上畫遠古史詩鉅獻《10,000 BC》,在 Facebook 設計咗一個原始人對戰遊戲,型到爆!

點入呢度新增程式至 Facebook,接著揀番個「team」加入,有三個人類部落同「野獸派」任選。你可以同其他成員「對戰」,勝出戰鬥或邀請朋友加入都會獲取積分,儲到一定積分即可「升級」。雖然個遊戲唔算複雜,華納諗到將《10,000 BC》史前題材同社交網站相結合進行宣傳,都算幾勁喎!

整番條《10,000 BC》最新正式版電影預告:

預告影片下載:hi-def | 480p HD | 720p HD | 1080p HD

《10,000 BC》2008年3月6日在香港上畫。

Related posts

Leave a Reply